Forside

Norgesferie trenger ikke å bety hytteferie, teltturer eller endeløse timer i en varm bil. Du kan også ta inn på et hotell og bare slappe av. Hotellferie er fint for travle barnefamilier. På hotellet er det ansatte som vasker, rydder og lager mat. Du får mer tid sammen med barna, og hvis det er flere barnefamilier på hotellet, får barna nye venner å leke med, mens du kan sette deg ned med en god bok.

Norge – et variert ferieland

Norge har veldig variert natur, fra nord til sør og fra øst til vest. Derfor finnes det hoteller og feriesteder for alle interesser. Velger du hotellferie, er det dessuten lett å variere fra år til år. Dere kan dra til et kysthotell ett år, til et fjellhotell neste år og til et fjordhotell året etter der. Da får dere sett mer av Norge, og kan oppleve lokal kultur, musikk og mat. Selv om nordmenn har mye til felles, har alle deler av Norge sitt eget særpreg, og dette er spennende å oppdage og utforske. Naturen innbyr også til aktiviteter, enten du reiser til kysten, til fjordene eller til fjellet.

Hotellferier i Norge

På denne nettsiden kan du lese mer om hotellferie i Norge, med spesielt fokus på fjordhoteller, fjellhoteller, gårdshoteller og historiske hoteller. De norske småhotellene er langt mer varierte enn hotellene i de store kjedene. Du kan bo på et historisk sted, i et familiedrevet hotell og møte gjester fra hele verden. Bo du på hotell litt utenfor sentrum, får du en fredelig ferie med frisk luft og mange muligheter. Samtidig er det ofte kort vei til nærmeste tettsted, der du kan handle, oppleve kultur og musikk samt lokale festivaler og aktiviteter. Hotellferie i Norge passer for alle, enten du reiser med familie, venner, sammen med kjæresten eller helt alene.